Danny Cocquyt

Danny Cocquyt

Zaakvoerder

Jurist

Verantwoordelijke
Juridische Dienst

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

reza

Reginald Hoste

Zaakvoerder

Verantwoordelijke boekhouding

Verantwoordelijke bemiddeling

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle andere interne én externe medewerkers van Mediar bvba (Consulenten of Bemiddelaars) kunnen gecontacteerd worden door tussenkomst van het kantoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ons doelstelling.

Voor de bedrijfswereld wordt het belang van een alternatieve oplossing voor haar handelsgeschillen steeds duidelijker. Het concept "mediatie & arbitrage" is voor de toekomstgerichte zaakvoerder de meest geschikte vorm van "alternative dispute resolution" ter beslechting van zowel de openstaande facturen als de complexe technische geschillen. De gerechtelijke procedures voor de rechtbanken zijn immers tergend lang, en kosten noch provisies worden gespaard.

 

 


Sedert haar oprichting in 1997 heeft Mediar bvba zich 3 doelstellingen voorgehouden:

  1. de bedrijfswereld informeren omtrent deze alternatieve vorm van geschillenbeslechting, ter oplossing van technische en financiële handelsgeschillen, en de voordelen die dit de bedrijfsleider oplevert.
  2. het organiseren van Business-to-Business handelsbemiddeling.
  3. de juridische begeleiding in de aanpassing van contracten en handelsdocumenten en het advies inzake de arbitrale procedure en haar wettelijke omkadering.

Mediar bvba doet hiervoor beroep op een team van zowel consulenten als bemiddelaars, welke verdeeld zijn over Vlaanderen en Wallonië, zodat u als klant ten allen tijde kan terugvallen op een snelle en kordate aanpak van het voorgelegde geschil.

De internationale geschillen worden vanuit kantoor bemiddeld.